;
top of page

OM OS

Landsbyen er højskolen

Højskolekurset afholdes i Landsbyen Rudme, som en familiehøjskole for folk i alle aldre. Højskolekurset ligner alle andre ugekurser på højskoler, den er bare billigere og så er landsbyen, selve højskolen. Indkvarteringen lokalt og maden er selvfølgelig også lokal.

Hvorfor tage på Landsbyhøjskole?

Går du med en drøm om at et landsbyfællesskab kan noget helt specielt og har lyst til at opleve det på nært hold. Bor du måske i en 3. sals lejlighed, i et parcelhus, på et slot  eller er du bare helt almindelig lokal, så vil dette højskolekursus være noget for dig.

Ideen opstod egentlig for 10 år siden da folk i Rudme ville lave højskole for sig selv. Hvorfor ikke bare sige at 'Landsbyen' er 'Højskolen' og så fylde den med alt det dejlige og livsberigende man gør på højskolerne. Hyggeligt samvær, fællessang og fællesspisning krydret med åndeligt berigende foredrag og spændende workshops. 

Det blev til en finurlig model for en Landsbyhøjskole som har eksisteret siden og sidste gang blev gennemført i 2019, før coronaen. Se video her fra en af de første år:

RUDME  på YOUTUBE

Nu er vi i 2022 efter coronaen og holdet bag Rudme Landsbyhøjskole er helt skiftet ud. De er unge, de er vilde og de er fuld af gode ideer.

 

Vi er i Rudme stolte af at kunne præsentere det nye højskoleteam der bla. består af unge fra Rudme, som idag bor i hhv Århus, Sønderborg, Vestjylland og København. 

Glæd dig til dette års fantastiske landshøjskole med et

nyt højskoleteam og ikke mindst temaet:

'Det Gode Landsbyliv'

Hvem står bag?
Højskoleforstanderteamet

Vore Samarbejdepartnere og Sponsorer

fmk.jpeg
Skærmbillede 2022-07-03 kl. 17.11.58.png
Logo-Rudme-Friskole5.webp
rudmekompagniet-logo.png
logo-dlh.png
bottom of page